OM OSS

VÄLKOMMEN TILL REMAKE STOCKHOLM

Remake Sthlm är Stockholms Stadsmissions modevarumärke och drivs som ett socialt företag med arbetsintegration som mål. Produktion och design sker i vår ateljé i Farsta Strand. Materialet vi använder kommer från gåvor som skänkts till Stockholms Stadsmission.

 

VÅR DESIGN

Kollektionens grund består av Remake klassiker. Varje plagg är unikt och detaljer från orginalplaggen tas till vara. Modellerna är tidlösa. Vi arbetar gärna i naturmaterial och i basfärger. Varje säsong har sitt eget uttryck och skapas efter tillgången på material och utifrån olika modeller istället för storlekar. Du bestämmer vad som passar, vi kallar det Suitable Size. 

 

REPAIR

Här hittar du plagg eller väskor som vi har lagat och pysslat om lite extra. Väskorna har lagats, rengjorts och smorts in för att få ett långt liv. Plaggen har tvättats och hål eller trasiga detaljer har lagats. 

 

RELOVED

Ett kompletterande sortiment med utvalda plagg som vi vill ge lite extra uppmärksamhet. Allt är tvättat och struket. I denna kategori hittar du få men noga utvalda plagg som lätt stylas med Remake kollektionen. 

 

HÄR HITTAR DU OSS

Förutom här hittar du Remake Sthlm i våra Pop-up butiker hos NK Stockholm och NK Göteborg. 

Du hittar också ett mindre sortiment hos Nordiska museét i Stockholm.

 

När du köper en Remake produkt gör du ett hållbart val både för människa och miljö.

Följ oss på instagram: remakesthlm

Välkommen till Remake Sthlm!

Kontaktperson

Ann-Sofie Kahl
Verksamhetsområdeschef Remake
annsofie.kahl@stadsmissionen.se

 

 

Kontakt

Remake Sthlm 
remake@stadsmissionen.se